Despre noi

Aldi SUPORT SRL

Cum s-a înființat Aldi Suport?

În orice industrie, tehnologia este unul dintre cele mai importante aspecte ale afacerii – precum și una dintre cele mai puțin înțelese și maximizate. De aceea am creat echipa ALDI SUPORT, pentru a veni in sprijinul micro intreprinderilor din Cluj Napoca

“Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020”

Valorile Companiei

Aldisuport își întemeiază succesul pe valori fundamentale: integritate, inovație, respect, încredere, pasiune pentru IT și promptitudine. Acestea ne ghidează în oferirea unor servicii IT de neegalat, construind relații durabile și de încredere.

Viziunea Companiei

Aldisuport își propune să revoluționeze piața IT, oferind microîntreprinderilor servicii și soluții digitale inovatoare. Viziunea noastră este de a crea și adapta soluții digitale personalizate, care să răspundă unicului profil și nevoilor fiecărei afaceri, stimulând creșterea și succesul lor.

Misiunea Companiei

Misiunea Aldisuport este de a asigura excelență și inovație în domeniul IT pentru microîntreprinderi. Ne dedicăm să oferim soluții personalizate, care să faciliteze creșterea și eficiența afacerilor, sprijinindu-le în atingerea obiectivelor lor tehnologice și comerciale.

Cere Ofertă

Promptitudine

Promptitudinea definește fiecare interacțiune la Aldisuport. Ne angajăm să răspundem rapid și eficient la nevoile clienților noștri, asigurând soluții IT agile și la timp, pentru a maximiza productivitatea și satisfacția acestora.

Pasiune pentru IT

Pasiunea pentru IT ne animă fiecare acțiune la Aldisuport. Suntem dedicați inovației și excelenței, abordând fiecare proiect cu entuziasm și angajament profund, pentru a aduce cele mai avansate soluții tehnologice clienților noștri.

Încredere

Increderea este piatra de temelie a Aldisuport. Ne dedicăm să construim relații durabile cu clienții noștri, bazate pe transparență, fiabilitate și excelență în servicii, asigurându-le că pot conta pe noi pentru orice nevoie IT.

Respect

La Aldisuport, respectul este fundamentul relațiilor noastre: respectăm clienții, angajații și comunitatea. Ascultăm cu atenție, valorizăm diversitatea și ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă integritate și profesionalism.

Echipa Aldi Suport: Pasiune și Expertiză IT

Echipa Aldi Suport combină pasiunea pentru IT cu expertiza tehnică, oferind soluții digitale inovatoare microîntreprinderilor. Cu o abordare personalizată, suntem dedicati creșterii și eficientizării afacerilor prin tehnologie.

Soluții IT Adaptate Nevoilor Afacerii Tale

La Aldi Suport, ne concentrăm pe crearea de soluții IT personalizate, adaptate nevoilor și bugetelor fiecărei microîntreprinderi. Oferim consultanță și suport pentru a maximiza eficiența și profitabilitatea afacerii tale.

Securitate și Continuitate în Serviciile IT

Oferim un abonament de service IT care asigură securitatea și continuitatea activității afacerii tale. La Aldi Suport, prevenim problemele înainte de a apărea, garantând un mediu IT stabil și sigur.

Partenerul Tău de Afaceri în Tehnologie

Aldi Suport nu este doar un furnizor de asistență IT, ci un partener de afaceri. Gestionăm toate aspectele tehnologice, permițându-ți să te concentrezi pe creșterea afacerii tale.

ALDISUPORT

Aldi Suport SRL, CIF 40975942; J12/1640/2019

Resurse

Blog

Servicii